St.Leo

St.Leo on tanskalainen designyritys, joka valmistaa upeita, ekologisia ja huippulaadukkaita sisustusmaaleja ja -laasteja. Kaikki tuotteet löytyvät nyt valikoimastamme.

St. Leo in Audo HotelSt.Leo sisustusmaalit ja -laastit nyt meiltä

St.Leo on tanskalainen designyritys, jonka korkealaatuisten ja ympäristöystävällisten sisustusmaalien ja -laastien luomat pinnat nostavat tilakokemuksen uudelle tasolle. St. Leo ammentaa skandinaavisesta perinteestä ja käsityötaidosta luodakseen moderneja pintamateriaaleja, joihin on käytetty vain parhaita luonnollisia ainesosia. Vastuullisuus, materiaalin tuntu ja hillitty eleganssi ovat kaiken toiminnan keskiössä.

St.Leo rappukäytävässä

St.Leon valikoimasta löytyy kolme eri tuotesarjaa: Original Pigments, Marble Paint sekä Dolomite Plaster. Jokaisesta sarjasta löytyy valmiiksi useita kauniita sävyjä, mutta sävyjä on myös mahdollista kehittää projektikohtaisesti.

Original pigments

Original Pigments on korkealaatuinen maali, josta löytyy 100 valmista sävyä neljässä eri kiiltoasteessa. Kiiltoasteet 2 ja 5 on tarkoitettu seinä-ja kattopintoihin, kiiltoasteet 15 ja 40 puulle ja metallille. Sävyt on kehitetty yhteistyössä All the Way to Paris -suunnittelutoimiston kanssa, ja ne on jaettu seitsemään värikokoelmaan, jotka ovat saaneet inspiraationsa maailman eri kaupungeista.

Huippulaadukkaat maalit ovat runsaspigmenttisiä, liuotinvapaita ja vähäpäästöisiä, ja niitä voidaan turvallisesti käyttää kaikenlaisissa tiloissa.

Marble Paint

Marble Paintilla pintoihin saa helposti luotua hienovaraista tekstuuria 16 kauniissa sävyssä ja täysin mattapintaisena. Tuote levitetään maalin tavoin ja voidaan joko jättää niin, tai työstämistä on mahdollista jatkaa erilaisin välinein ja tekniikoin erilaisten lopputulosten saavuttamiseksi. St.Leo tarjoaa ohjeet kahteen helppoon tekniikkaan nimeltään shadow finish ja canvas finish, mutta kokeiluissa vain mielikuvitus on rajana.

Dolomite Plaster

Dolomite Plaster on käyttövalmis, luonnollisista mineraaleista tekstuurinsa saava värillinen mattapintainen sisustuslaasti, jota saa 16 kauniissa sävyssä. Tuote on helposti telalla levitettävissä, jonka jälkeen pintaa työstetään erilaisin menetelmin kauniin, “täydellisen epätäydellisen” lopputuloksen aikaansaamiseksi. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suositellaan kahta käsittelykerrosta, joiden lisäksi pinta lakataan St.Leon Topcoat Five -mattalakalla kahteen kertaan. Lakkaus syventää sävyjä entisestään sekä parantaa pinnan kestävyyttä ja pestävyyttä.

Dolomite Plasterille on myönnetty Joutsenmerkki (Nordic Swan Ecolabel) osoituksena siitä, että se täyttää tiukat ympäristökriteerit.

Lisätietoja tuotteista https://stleointeriors.com/ ja kerromme tietysti mielellämme lisää, ota yhteyttä!

 

Katso myös nämä

Takaisin ylös