Mobboli- leikkisä kalustebrändi Espanjasta

Espanjalainen Mobboli suunnittelee erityisesti julkitilakäyttöön sopivia tuotteita, joista löytyy paljon hauskoja kalusteita, joita ei juuri ole meillä päin vielä nähty. Mobbolin toimintaa ohjaavat vastuulliset tuotantotavat sekä se, että tuotteet ovat aina sekä mukavia että ergonomisia.

Mobboli Cap tuolimalliston erilaisia tuoleja

Mobboli

Brändinä Mobboli on varsin tuore, mutta sen juuret ulottuvat kuitenkin 1950-luvulle, jolloin Delaoliva perustettiin. Mobbolin ajatus on tarjota moderneja, helposti räätälöitäviä kalusteita, mutta samalla hyödyntää yritykseen vuosikymmenien aikana kertynyttä osaamista. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun asti Espanjassa ja koko tuotantoketju on yrityksen omissa käsissä, mikä mahdollistaa järkevät toimitusajat sekä laadun tarkkailun tuotannon kaikissa vaiheissa. Laatu on yrityksen tärkeimpiä arvoja, mutta hinnat ovat kuitenkin hyvinkin kilpailukykyisiä. Lue lisää Mobbolista.

 

Erivärisiä Mobboli Ploma pöytiä

Punainen Alpe nojatuoli ja rahi

Mobboli Up -malliston erivärisiä raheja pinossa

Mobboli Nexos eriväriset jakkarat

Mobbolin mallistot

Mobbolin valikoimasta löytyy lähes parikymmentä erilaista tuotesarjaa, ja kaikissa on reilusti valinnanvaraa niin värien, mallien kuin materiaalien suhteen. Verhoilut on mahdollista toteuttaa myös asiakkaan omilla kankailla.

Tuotteiden suunnittelusta vastaa joukko nimekkäitä muotoilijoita, kuten kolmikko Lievore, Altherr & Molina, sekä Mobbolin oma design-tiimi.

Mobbolin värimalleja

Cap -tuolimallisto

Cap-mallistosta löytyy pinottavia, helposti liikuteltavia pikkutuoleja ja baarituoleja sekä puisina että verhoiltuina versioina. Cap -malliston tuoleja yhdistää selkänojan ulkoneva metallirunko, josta on helppo tarttua kiinni tuolin pinoamista tai siirtämistä varten. Kevyitä tuoleja on helppo liikutella, joten ne sopivat hienosti tiloihin, joilta vaaditaan muunneltavuutta. Katso koko mallisto tästä.

Verhoillut Mobboli Cap -tuolit yksittäin ja pinottuna

Puinen versio Mobbolin Cap tuolista viistosti takaa kuvattuna

Chelsea -tuolimallisto

Chelseasta löytyy mukavasti valinnanvaraa, ja erilaisia tuolimalleja löytyy 16 kappaletta. Pehmustettua, ympäriverhoiltua istuinta saa kahtena erilaisena versiona, ja istuin ja selkänoja on mahdollista verhoilla eri kankailla. Jalat voi valita puisena tai metallisena ja mallistosta löytyy sopiva tuoli niin ravintolaan, baaritiskille kuin neuvotteluhuoneeseen. Katso koko mallisto tästä.

Mobboli Chelsea tuolimalliston erilaisia tuoleja

Chelsea malliston värikkäitä baarituoleja

Kaksi verhoiltua puujalkaista Mobboli Chelsea tuolia

Save -tuolimallisto

Save -tuolista löytyy neljä jämäkkää versiota. Pehmustetuissa, ympäriverhoilluissa tuoleissa on tukeva, pulverimaalattu metalliputkirunko käsinojilla tai ilman, ja lounge-versioon voi valita kiinteän pöytätason istuimen toiselle puolelle. Pöytäversiota lukuunottamatta tuolit ovat pinoutuvia, ja lisämukavuutta saa erikseen tilattavalla irtotyynyllä. Katso koko mallisto tästä.

Kaksi Mobboli Stay malliston tuolia edestä ja sivusta kuvattuna

Showroomiltamme löytyy nyt muutamia malleja koeistuttavaksi ja toimitamme mielellämme tuoleja myös tiloihinne testattavaksi. Kysy lisää!

Kuvat © Mobboli

Katso myös nämä

Takaisin ylös