&Tradition ja helposti ladattavat pöytävalaisimet

&Traditionin uusilla Como -ja Manhattan -valaisimilla tuot tunnelmaa sinnekin, missä virtajohtoja ei kaivata, sillä kätevä latausmahdollisuus mahdollistaa isojenkin määrien vaivattoman käsittelyn.

&Tradition ja helposti ladattavat pöytävalaisimet

Uutta valaisinvalikoimassa

Tanskalainen &Tradition on juuri tuonut markkinoille kaksi tyylikästä uutuusvalaisinta, Como ja Manhattan, jotka sopivat langattomuutensa ansiosta erinomaisesti esimerkiksi ravintolapöytiin luomaan tunnelmaa.

Valaisimissa käytetty materiaali on anodisoitua alumiinia, jonka värinä pronssattu messinki. Manhattanissa on lisäksi vaalea canvas -varjostin. Sekä valo- että virtalähde ovat vaihdettavissa, ja valaisimen toiminta-aika on jopa 20 tuntia täydellä teholla yhdellä latauksella (huom! vaatii kaksi virtalähdettä, vakiotoimituksessa 1 kpl). Valaisinten värilämpötila on 2700K ja ne ovat himmennettävissä niin, että teho on 40,70 tai 100%.

 

Como ja Manhattan kirjahyllyssä

Como pöytävalaisin lähikuva

 

Helposti ladattava pöytävalaisin

Ladattava valaisin ei enää ole uusi keksintö, mutta isojen määrien lataaminen on usein ollut hieman työlästä, sillä jokainen valaisin on pitänyt ladata omalla latauspiuhallaan. Näiden valaisimien kohdalla johtohässäkät voi kuitenkin unohtaa, sillä tarjolla on näppärä lataustarjotin, josta löytyy latauspiste 12 valaisimelle, sekä kolmelle tarjottimelle sopiva pyörällinen kärry, jonka avulla saa helposti ladattua ja liikuteltua 36 valaisinta kerrallaan.

Kummastakin valaisimesta löytyy mallit showroomiltamme, tervetuloa tutustumaan!

 

Pöytävalaisin ruokapöydässä

&tradition Como

Kuvat: &Tradition

Katso myös nämä

Takaisin ylös