deNONA projektikalustemallisto

deNONA on ruotsalainen projektikalusteisiin erikoistunut brändi, jonka laaja valikoima tarjoaa räätälöitäviä kalusteita erityisesti hotelli-ja ravintolaprojekteihin.

denona olympia

deNONA projektikalustemallisto

deNONA projektikalustemallisto tarjoaa hienosta käsityöperinteestä inspiraationsa saaneita huonekaluja, jotka edustavat vanhan ja uuden liittoa niin asenteessa, muodossa kuin toteutuksessa. Klassinen muoto kohtaa modernin muotoilun.

Mallisto koostuu uusista klassikoista, jotka on luotu yhdessä ruotsalaisten muotoilijoiden kanssa. Ympäristö- ja kestävän kehityksen prosessit on huomioitu toiminnan alusta lähtien yhdessä valmistajien kanssa, jotka ovat perheomistuksessa olevia yksiköitä. Malliston kalusteet voidaan usein räätälöidä arkkitehdin toiveiden mukaan jokaiseen projektiin sopivaksi.

 

denona gino nojatuoli ja rahi

denona aston 06 wood sarjan tuoleja

denona dreamy scallop nojatuolit

denona straw tuoli nahkeverhoillulla istuimella

Filosofia ja ympäristö

 

deNONA tarjoaa perinteistä tyyliä, joka yhdistyy uuteen teknologiaan ja vankkaan käsityötaitoon. Käsityöläisten pitkä kokemus julkisten tilojen huonekalujen valmistuksesta varmistaa puusepän-, verhoilu- ja nahkatöiden laadun.

 

 

Laadunvalvonta pitää huolen, että valmistajat hallitsevat koko tuotantoketjua ja noudattavat EU:n direktiivejä ja määräyksiä. Tuotteet valmistetaan Espanjassa ja Italiassa aina eurooppalaisista komponentteja hyödyntäen ja koko tuotantoketju työskentee aktiivisesti päästöjen ehkäisemiseksi.

copenhagen chair

Laajasta valikoimasta löytyy tarjontaa eri tyylisiin kohteisiin ja useat kalusteista ovat helposti kustomoitavissa kuhunkin projektiin sopivaksi.

Autamme mielellämme etsimään projektiinne sopivat tuotteet!

Koko mallisto löytyy:

https://denonacontract.se/katalogprodukter/

Katso myös nämä

Takaisin ylös