Blasco&Vilan uutuudet 2024

Sympaattisen Blasco&Vilan vuoden 2024 uutuudet ovat nyt saatavilla

Blasco & Vila uutuudet 2024 Pomme rahit ja Nomad tuoli

Uutta mallistossa

Blasco&Vilan uutuudet 2024 sisältää useita uutuustuotteita sekä lisäyksiä aiempiin mallistoihin.

Ilmeikäs Koko -nojatuoli on saanut seurakseen kaksi kaunista saarnipöytää, Mant- sarjaan on rahien kaveriksi lisätty kaareva sohvamoduuli ja puukantiset sohvapöydät kolmessa eri koossa. Kokonaan uutta ovat kevyet mutta jämäkät, helposti siirreltävät Pomme-rahit joilla on ihan oma ilmeensä ja Row-sivupöydät, joissa siro metallijalusta yhdistyy saarnikanteen.

Materiaalien osalta uutta on, että metalliosat saa vakiona nyt sekä mustana että valkoisena ja saarni on saanut uuden, kauniin ruskean sävyvaihtoehdon mustan ja luonnollisen sävyn rinnalle. Koko uutuusmallisto löytyy linkin kuvastosta: Blasco&Vila uutuudet 2024

Blasco&Vila Koko nojatuoli ja pöydät

Blasco&Vila uutuudet 2024 Koko -sohvapöydät

Blasco&Vila Mant-sarjaMant rahit ja sohvapöydät

Blasco&Vila

Moixentin vehreässä laaksossa Valènciassa sijaitseva Blasco&Vila on verhoiltuihin kalusteisiin erikoistunut perheyritys, jonka tausta on rottinkituotteissa. Tämän päivän mallistossa yhdistyy perinteinen käsityötaito ja moderni muotoilu ja se koostuu pääosin erilaisista verhoilluista istuimista, jotka sopivat niin ravintoloihin, kahviloihin kuin hotelleihin.

Muotoilultaan modernit tuotteet ovat mukavia ja kestäviä, ja niiden hinta-laatusuhde on erinomaisen hyvä. Valmistajan vakiomateriaalien lisäksi on tuotteiden materiaaleja toki mahdollista räätälöidä sopivaksi projektikohtaisesti, kerromme tästä lisää mielellämme.

Blasco&Vila uutuudet 2024 Pomme rahitBlasco&Vila RC Metal armchair ja Row -pöydät

Showroomillamme on esillä useita malleja ja toimitamme niitä tarvittaessa koeistuttavaksi, tervetuloa tutustumaan!

https://blascovila.com/en/catalogo/typology/

Katso myös nämä

Takaisin ylös